A. Rodenbachstraat 2a 8908 Vlamertinge
057/20.55.59
KITCHEN >> Foodprocessor >> Kenwood >> MultiPro Excel FPM910
Kenwood MultiPro Excel FPM910
PDF pagina
Productbeschrijving:

Food Processor MultiPro Excel FPM910Helpende hand in de keukenDe veelzijdige MultiPro Excel FPM910 heeft enorm veel troeven dankzij de vele bijgeleverde accessoires.Veelzijdigheid De 4L Tritan kom en  4.6L mini kom zijn duurzaam, BPA vrij en vaatwasserbestendig.  De 1.6L Thermoresist glazen blender blend eenvoudig van koud naar warm zonder afkoeltijd. Met de glazen multimolen vermaal je eenvoudig kruiden. Daarnaast kan je ook eenvoudig en snel vers fruitsap maken met de bijgeleverde citruspers.Een krachtig toestel voor de beste resultatenDe krachtige 1300W gepatenteerde Tri-Drive motor zorgt voor moeiteloze en professionele resultaten. De variabele snelheidsregeling biedt 8 snelheden en een pulse functie voor de beste resultaten. Daarnaast is er ook de automatische snelheidsregeling voor wanneer je niet zeker bent welke snelheid het beste is.Daarnaast is de MultPro Excel ook eco-vriendelijk en schakelt het automatisch uit wanneer het toestel 30 minuten niet gebruikt werd.


Behoort tot de lijn :
MULTIPRO
€ 449,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Deeghaak :
Hakfunctie :
Inhoud kom 2 :1,6 Liter
Kleur :Grijs
Materiaal :Aluminium , Kunststof
Pulse-toets :
Raspfunctie :
Vaatwasbestendig :
Vermogen :1300 W
BPA-vrij :
Aantal standen :Variabel
Blender meegeleverd :
Centrifuge meegeleverd :
Citruspers meegeleverd :
Geschikt om te snijden :
Inhoud kom :4 Liter
Klopfunctie :
Klopper/Garde meegeleverd :
Kneedfunctie :
Materiaal van de kom :Kunststof , Glas
Plakjesschijf meegeleverd :
Rasp- en snijschijf meegeleverd :
Spatel meegeleverd :
Aantal kommen :1
Type kunststof :Tritan
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Betaal met Uw Ecocheque !
21/10/'09
Wanneer U in het bezit bent van Ecocheques, twijfel dan niet om er een slimme aankoop mee te doen. Gebruik ze bijvoorbeeld bij :

- aankoop van elektrische wasdroger label A
- aankoop koelkast met label A+ of A++
- aankoop van wasmachine met label AAA
- aankoop van een diepvriezer met label A++

Maar ook bij aankoop van spaarlampen, Tl-lampen ...

( maar ook op talloze andere producten aanvaarden wij graag uw ecocheques !!! ) Voor extra info klik hier
lees meer...
Juni 2020
De GX brengt wat meer nuances aan in donkere beelden, en verfijnt verder de HDR-weergave. Dat alle HDMI-aansluitingen van het type 2.1 zijn maakt de tv bovendien klaar voor de nieuwste generatie spelconsoles. En speelt dat kabelkluwen of een hinderlijke tafelvoet je parten, of wens je de oled tv vlak tegen de muur te hangen, dan is deze GX de beste keuze onder oled tv’s die je in 2020 kan maken. De iets hogere prijs ten opzichte van de CX moet je er wel bijnemen.
lees meer...
Juni 2020
TP Vision maakt bekend dat de nieuwste Philips televisies overweg zullen kunnen met het draadloze audioprotocol DTS Play-Fi.
lees meer...
Juni 2020
De laatste maanden ging wie het kon massaal thuiswerken. Met de warme dagen en de pollen in de lucht, viel het snel op dat de luchtkwaliteit niet altijd optimaal was thuis. Een luchtreiniger brengt heel wat soelaas. Zoals deze twee nieuwe exemplaren van Daikin: de MCK55W en MC55W voor ruimtes tot 41 vierkante meter.
lees meer...
June 2020
Liebherr-koelkasten en -diepvriezers danken hun uitstekende reputatie in de eerste plaats aan hun kwaliteit – en dat geldt wereldwijd.
lees meer...
Juni 2020
Nu het ernaar uitziet dat we onze zomervakantie vooral in eigen land en vaak in eigen tuin zullen doorbrengen, geeft Niko enkele tips om daar het beste van te maken.
lees meer...
June 2020
Hét perfecte cadeau vinden voor Vaderdag is geen makkelijke opgave.
lees meer...
Juni 2020
De nieuwe tv’s werden al in januari voor de eerste maal aangekondigd. Beide toestellen beschikken over de 4e generatie P5-processor, met toevoeging van nieuwe Artificial Intelligence-functionaliteit.
lees meer...
Mei 2020
Het is bijna zover. LG’s eerste 48 inch oled tv komt er aan in juni. De richtprijs van de OLED48CX6 bedraagt 1699 euro.
lees meer...
May 2020
Grill and chill is het credo dat perfect past bij de Optigrill van Tefal.
lees meer...
Mei 2020
Voor een beperkt budget (450 euro) haal je nu ook een Dolby Atmos soundbar in huis, die beschikt over 3.1 kanalen inclusief een losse subwoofer. Door het beperkte aantal speakers in de HT-G700 kon de prijs laag gehouden worden.
lees meer...